Έχετε βρεθεί ποτέ να εύχεστε να μπορούσατε να αποθηκεύσετε βίντεο από το Instagram για να τα μοιραστείτε ή να τα παρακολουθήσετε αργότερα; Μην ψάχνετε περαιτέρω, γιατί έχουμε ακριβώς το εργαλείο που χρειάζεστε.

Ο Κατεβάστερ Βίντεο του Instagram είναι εύκολος στη χρήση και φιλικός προς τον χρήστη, επιτρέποντάς σας να κατεβάζετε βίντεο από το Instagram χωρίς κόπο.

Η αποθήκευση και κοινοποίηση των αγαπημένων σας βίντεο από το Instagram με αγαπημένα πρόσωπα και συναδέλφους φίλους δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Το εύχρηστο εργαλείο μας σας επιτρέπει να κατεβάζετε οποιοδήποτε βίντεο από το Instagram εύκολα, αποθηκεύοντάς τα απευθείας στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.

Ο Κατεβάστερ Βίντεο για το Instagram είναι ένα απλό και φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο σχεδιασμένο για το κατέβασμα βίντεο από το Instagram.

messages.instagram-video-downloader.text_5

Το κατέβασμα βίντεο από το Instagram δωρεάν είναι απλό.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Instagram στο κινητό σας τηλέφωνο και βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε. Αφού το βρείτε, πατήστε στις τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία του βίντεο και επιλέξτε "Αντιγραφή συνδέσμου".

Μετά την αντιγραφή του συνδέσμου, μεταβείτε στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας τον περιηγητή σας και επικολλήστε τον σύνδεσμο στον καθορισμένο χώρο εισόδου. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί λήψης. Θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο από το Instagram. Εδώ, θα βρείτε μια λίστα με όλα τα αποθηκευμένα σας βίντεο. Απλώς επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε και κάντε κλικ στο κουμπί "Λήψη".

Πώς μπορώ να κατεβάσω βίντεο στο iPhone ή Android;

Αν ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο να κατεβάσετε βίντεο από το Instagram, τότε έχετε τύχη - είναι απίστευτα απλό.

Πρώτα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό πηγαίνοντας στο προφίλ σας (ή στο προφίλ κάποιου άλλου) και πατώντας στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στην κορυφή. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα ή το hashtag του βίντεο στο πεδίο αναζήτησης και πατήστε "Αναζήτηση".

Αφού βρείτε το βίντεο που θέλετε, πατήστε πάνω του για να το ανοίξετε. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης σας για να έχετε πρόσβαση στο μενού επιλογών, όπου θα βρείτε εργαλεία επεξεργασίας και κοινοποίησης. Πατήστε στο "Κοινοποίηση" στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας και, τέλος, επιλέξτε "Αντιγραφή συνδέσμου".

Τώρα που έχετε όλα ρυθμισμένα, είστε έτοιμοι! Επικολλήστε τον σύνδεσμο που μόλις αντιγράψατε και πατήστε το κουμπί Λήψη. Σε λίγα δευτερόλεπτα, θα εμφανιστεί ένας σύνδεσμος λήψης, επιτρέποντάς σας να κατεβάσετε το βίντεο που θέλετε.

Πώς μπορώ να κατεβάσω βίντεο από το Instagram χρησιμοποιώντας τον κατεβαστή βίντεο;

Έχουμε κατασκευάσει τη διαδικασία λήψης όσο πιο απλή γίνεται. Απλά βρείτε το βίντεο του Instagram που θέλετε να κατεβάσετε, αντιγράψτε τον σύνδεσμό του, επικολλήστε τον σύνδεσμο και πατήστε το κουμπί λήψης. Έπειτα, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του Instagram και να το μοιραστείτε όπως επιθυμείτε.

Μπορώ να κατεβάσω βίντεο από το Instagram από ένα ιδιωτικό λογαριασμό;

Συνοπτικά, όχι. Δεν είναι δυνατή η λήψη βίντεο από ιδιωτικούς λογαριασμούς.

Είναι νόμιμο να κατεβάζω βίντεο από το Instagram;

Για προσωπική χρήση, επιτρέπεται η λήψη βίντεο από το Instagram. Ωστόσο, αν θέλετε να τα αναδημοσιεύσετε ή να τα χρησιμοποιήσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, βεβαιωθείτε ότι έχετε την άδεια του ιδιοκτήτη του βίντεο. Να θυμάστε, κάθε περιεχόμενο που κατεβάζετε ανήκει ακόμα στον αντίστοιχο ιδιοκτήτη του. not our tool.

Πόσα βίντεο από το Instagram μπορώ να κατεβάσω;

Με τον κατεβαστή βίντεο μας, μπορείτε να κατεβάσετε ένα απεριόριστο αριθμό βίντεο. Απλά επιλέξτε το βίντεο που σας ενδιαφέρει, πατήστε στις τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία για να αντιγράψετε το URL του, και στη συνέχεια επικολλήστε το στον Κατεβαστή Βίντεο. Δεν υπάρχει όριο στο πόσα βίντεο μπορείτε να αποθηκεύσετε, οπότε μπορείτε να κατεβάσετε τόσα όσα θέλετε.
Γιατί κάποιος θα ήθελε να κατεβάσει βίντεο από το Instagram;
Οι άνθρωποι κατεβάζουν βίντεο από το Instagram για να αποθηκεύσουν περιεχόμενο που είναι χρήσιμο, εμπνευστικό ή απλώς ευχάριστο. Συχνά, κατεβάζουν τα δικά τους ανεβάσματα από παλιότερες χρονιές, ειδικά περιεχόμενο που δεν είναι πλέον προσβάσιμο σε καμία από τις συσκευές τους.