Οι περισσότεροι ακολούθησαν λογαριασμούς tiktok

Δημιουργήθηκε 5 Μαρτίου, 2024
χρήστες Tiktok

Το TikTok, ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κοινής χρήσης βίντεο, συνεχίζει να κυριαρχεί στο ψηφιακό τοπίο, έχοντας πάνω από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες παγκοσμίως. Η μετεωρική άνοδος της πλατφόρμας στη φήμη μπορεί να αποδοθεί στον μοναδικό συνδυασμό περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες, τάσεις viral και έναν εξαιρετικά εξατομικευμένο αλγόριθμο που προσελκύει τους χρήστες για ώρες. Σε αυτό το άρθρο, εμβαθύνουμε στους λογαριασμούς TikTok που ακολούθησαν το 2024, αποκαλύπτοντας τα μυστικά πίσω από την επιτυχία τους και εξετάζοντας το εύρος περιεχομένου που έχει εκτοξεύσει αυτούς τους δημιουργούς σε παγκόσμιο αστέρι.

1. Khabane Lame (@khaby.lame)

Στην κορυφή της λίστας μας με εκπληκτικό αριθμό ακολούθων που ξεπερνά τα 161 εκατομμύρια είναι ο Khabane Lame. Γνωστός ευρέως από το χειριστήριό του στο TikTok, @khaby.lame, αυτός ο γεννημένος στη Σενεγάλη, δημιουργός με έδρα την Ιταλία, έγινε γνωστός για τις άφωνες, αλλά και ξεκαρδιστικά αποτελεσματικές καταργήσεις υπερβολικά περίπλοκων βίντεο «life-hack». Η μετέωρη άνοδος του Lame στην κορυφαία θέση του TikTok πυροδοτήθηκε από την ανεπιτήδευτη, καθολική απήχησή του και την ικανότητά του να κοροϊδεύει τους παραλογισμούς της ζωής με μια νεκρή έκφραση.

2. Charli D'Amelio (@charlidamelio)

Ακολουθεί πολύ πίσω από τον Lame ο προηγούμενος κάτοχος του τίτλου, Charli D'Amelio, με πάνω από 152 εκατομμύρια ακόλουθους. Φημισμένη ως η βασίλισσα του TikTok, η χορευτική ικανότητα της D'Amelio, σε συνδυασμό με τη μολυσματική προσωπικότητά της, την έχουν κάνει γνωστό μεταξύ των χρηστών της πλατφόρμας. Παρά το γεγονός ότι έχασε την πρώτη της θέση από τη Lame, η D'Amelio συνεχίζει να είναι μια από τις πιο σημαίνουσες προσωπικότητες της πλατφόρμας, συγκεντρώνοντας δισεκατομμύρια προβολές και likes στο περιεχόμενό της.

3. Bella Poarch (@bellapoarch)

Τρίτη στη λίστα μας είναι η Bella Poarch, μια φιλιππινο-αμερικανή αίσθηση του TikTok, η οποία έχει προσελκύσει τεράστιους οπαδούς πάνω από 93,8 εκατομμύρια οπαδούς. Η Πόουκ εκτοξεύτηκε στα ύψη με τη φήμη της με τα υπνωτικά, εντυπωσιακά χειλικά βίντεό της, κερδίζοντας τον τίτλο του βίντεο TikTok με τα περισσότερα αρεστά μέσα σε ένα χρόνο από την ένταξή της στην πλατφόρμα.

4. MrBeast (@mrbeast)

Γνωστός για τις μεγάλες φιλανθρωπικές του χειρονομίες και τις συγκλονιστικές προκλήσεις του, ο Jimmy 'MrBeast' Donaldson μετέφερε με επιτυχία τη φήμη του στο YouTube στην πλατφόρμα TikTok. Με περισσότερους από 93,4 εκατομμύρια ακόλουθους, ο MrBeast είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους λογαριασμούς της πλατφόρμας, προσφέροντας μικρές εκδόσεις των προκλήσεων του στο YouTube και συμμετέχοντας σε viral τάσεις.

5. Addison Rae (@addisonraee)

Η Addison Rae, γνωστή για τις χορογραφίες της, κατέχει την πέμπτη θέση με πάνω από 88,6 εκατομμύρια followers. Η δημοτικότητά της στο TikTok έχει επεκταθεί και σε άλλες πλατφόρμες, οδηγώντας σε συνεργασίες με επώνυμες μάρκες υψηλού προφίλ και εμφανίσεις σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές.

Το Tiktok μεγαλώνει

6. Zach King (@zachking)

Ο Zach King, μια προσωπικότητα του Διαδικτύου και ψευδαισθηματιστής, έχει τραβήξει την προσοχή πάνω από 81,1 εκατομμυρίων οπαδών στο TikTok. Γνωστός για τα «μαγικά κλήματα» του, το περιεχόμενο του King είναι ένας συνδυασμός μαγείας, ψευδαίσθησης και έξυπνων τεχνικών επεξεργασίας, καθιστώντας τον έναν από τους πιο μοναδικούς δημιουργούς της πλατφόρμας.

7. Kimberly Loaiza (@kimberly.loaiza)

Η Μεξικανή τραγουδίστρια και vlogger, Kimberly Loaiza, βρίσκεται στην έβδομη θέση με περισσότερους από 80,9 εκατομμύρια followers. Γνωστή για τα βίντεό της υψηλής ενέργειας και το σχετικό περιεχόμενο, η Loaiza έχει γίνει μια αγαπημένη φιγούρα στην ισπανόφωνη κοινότητα TikTok.

8. TikTok (@tiktok)

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο επίσημος λογαριασμός TikTok βρίσκεται στην όγδοη θέση με πάνω από 79 εκατομμύρια ακόλουθους. Ο λογαριασμός είναι γνωστός για την προβολή δημιουργών, την κοινή χρήση ενημερώσεων πλατφόρμας και την προώθηση μοντέρνων hashtag και προκλήσεων.

9. Burak Özdemir (@cznburak)

Burak Özdemir (@cznburak)
Ο Burak Özdemir, πιο γνωστός ως Cznburak στο TikTok, είναι ένας Τούρκος σεφ που έχει συγκεντρώσει πάνω από 74,7 εκατομμύρια ακόλουθους. Οι πιο μεγάλες γαστρονομικές δημιουργίες του Özdemir και το μολυσματικό χαμόγελό του τον έχουν κάνει παγκόσμια αίσθηση στο διαδίκτυο.

10. Dwayne "The Rock" Johnson (@therock)
Ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, Dwayne "The Rock" Johnson, ολοκληρώνει το top 10 με πάνω από 74,2 εκατομμύρια followers. Το περιεχόμενο TikTok του Johnson περιλαμβάνει ρουτίνες προπόνησης, βίντεο από τα παρασκήνια και την υπογραφή του κινητήριου περιεχομένου.

Τιμητικές αναφορές
Αξιοσημείωτες αναφορές εκτός του top 10 περιλαμβάνουν τον Dixie D'Amelio (@dixiedamelio) με 56,4 εκατομμύρια ακόλουθους, τον Jason Derulo (@jasonderulo) με 58 εκατομμύρια ακόλουθους και τη Selena Gomez (@selenagomez) με 58,9 εκατομμύρια ακόλουθους.

συμπέρασμα

Καθώς το TikTok συνεχίζει να εξελίσσεται και να επεκτείνει την παγκόσμια απήχησή του, η λίστα των λογαριασμών της πλατφόρμας με τα περισσότερα follow αλλάζει συνεχώς. Από χορευτές και κωμικούς μέχρι σεφ και σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, το TikTok συνεχίζει να είναι ένα σημείο εκκίνησης για ποικίλο και δημιουργικό περιεχόμενο, προσελκύοντας εκατομμύρια οπαδούς από όλο τον κόσμο.

Είτε είστε μια επωνυμία που θέλει να συνεργαστεί με παράγοντες επιρροής είτε ένας χρήστης που επιδιώκει να ακολουθήσει τις πιο πρόσφατες τάσεις, η διατήρηση του παλμού στους λογαριασμούς TikTok που ακολουθούν περισσότερο μπορεί να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τους τύπους περιεχομένου που έχουν απήχηση στο κοινό παγκοσμίως.

  • Tiktok
  • 5 Μαρτίου, 2024

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η Charli D'Amelio κατέχει τον τίτλο με εκατομμύρια followers, γνωστή για τα συναρπαστικά χορευτικά και lip-sync βίντεό της που έχουν απήχηση σε ένα ευρύ κοινό.

Το περιεχόμενο ποικίλλει ευρέως, αλλά συχνά περιλαμβάνει προκλήσεις χορού, κωμικά σκετς, συγχρονισμό χειλιών με δημοφιλή τραγούδια, μαθήματα DIY και βιντεολόγια για τον τρόπο ζωής. Κάθε δημιουργός φέρνει το μοναδικό του στυλ στην πλατφόρμα.

Η συνέπεια, η αυθεντικότητα και η αφοσίωση είναι βασικά. Δημιουργήστε περιεχόμενο που έχει απήχηση στο κοινό σας, αλληλεπιδράστε με το περιεχόμενο άλλων χρηστών, συνεργαστείτε με παράγοντες επιρροής, χρησιμοποιήστε trending hashtags και βελτιστοποιήστε το προφίλ σας για μέγιστη προβολή. Χρειάζεται χρόνος και αφοσίωση, αλλά με τη σωστή προσέγγιση, μπορείτε να αυξάνετε σταθερά τους ακόλουθούς σας.