Πώς να στείλετε καρούλια στον εαυτό σας στο Instagram. (Εκσυγχρονίζω!)

Δημιουργήθηκε 14 Μαρτίου, 2024
Στείλτε καρούλια στον εαυτό σας

Ως άπληστος χρήστης του Instagram, είμαι πάντα σε επιφυλακή για νέες δυνατότητες και τρόπους για να βελτιώσω την εμπειρία μου στην πλατφόρμα. Πρόσφατα, ανακάλυψα ένα εξαιρετικό κόλπο που μου επιτρέπει να στέλνω καρούλια στον εαυτό μου στο Instagram. Αυτή η δυνατότητα έχει αλλάξει το παιχνίδι για μένα, καθώς μου επιτρέπει να αποθηκεύω και να μοιράζομαι τους αγαπημένους μου τροχούς με ευκολία. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ μαζί σας γιατί θέλετε να στείλετε καρούλια στον εαυτό σας, πώς να το κάνετε βήμα-βήμα, τα πλεονεκτήματα αυτής της λειτουργίας, δημιουργικούς τρόπους χρήσης απεσταλμένων τροχών, αντιμετώπιση προβλημάτων κοινών προβλημάτων και άλλους τρόπους αποθηκεύστε και μοιραστείτε τροχούς στο Instagram.

Γιατί θα θέλατε να στείλετε καρούλια στον εαυτό σας;

Ίσως αναρωτιέστε, γιατί θα ήθελα να στείλω καρούλια στον εαυτό μου στο Instagram; Λοιπόν, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους αυτή η δυνατότητα μπορεί να είναι απίστευτα χρήσιμη. Πρώτον, στέλνοντας τροχούς στον εαυτό σας, μπορείτε εύκολα να τους αποθηκεύσετε για μελλοντική προβολή. Ο αλγόριθμος του Instagram αλλάζει διαρκώς και οι τροχοί που βλέπετε σήμερα ενδέχεται να θαφτούν στη ροή σας αύριο. Στέλνοντας τους τροχούς στον εαυτό σας, διασφαλίζετε ότι έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτά όποτε θέλετε.

Δεύτερον, η αποστολή κυλίνδρων στον εαυτό σας σας επιτρέπει να επιμεληθείτε μια συλλογή από το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Είτε πρόκειται για αστεία βίντεο, για εμπνευσμένα αποσπάσματα ή για χρήσιμους οδηγούς, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη βιβλιοθήκη κυλίνδρων, την οποία μπορείτε να επισκέπτεστε ξανά όποτε χρειάζεστε μια παραλαβή ή κάποια έμπνευση. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να μελετήσουν και να μάθουν από τις τεχνικές άλλων δημιουργών.

Πώς να στείλετε καρούλια στον εαυτό σας στο Instagram

Τώρα που καταλάβαμε τα οφέλη της αποστολής τροχών στον εαυτό μας, ας βουτήξουμε στον αναλυτικό οδηγό για το πώς να το κάνουμε. Η διαδικασία είναι σχετικά απλή και μπορεί να γίνει με λίγα μόνο χτυπήματα. Δείτε πώς:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στην κινητή συσκευή σας και πλοηγηθείτε στον κύλινδρο που θέλετε να στείλετε στον εαυτό σας.
  2. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες (…) που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία του τροχού.
  3. Από τις επιλογές που εμφανίζονται, πατήστε το κουμπί "Αποστολή σε".
  4. Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε το δικό σας όνομα χρήστη και επιλέξτε το από τις προτάσεις.
  5. Πατήστε το κουμπί "Αποστολή" και voila! Ο κύλινδρος θα σταλεί στα δικά σας άμεσα μηνύματα.

Μπορείτε να στείλετε καρούλια στον εαυτό σας στο Instagram;

Απολύτως! Το Instagram σάς επιτρέπει να στέλνετε καρούλια στον εαυτό σας όπως ακριβώς θα τους στέλνατε σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη στην πλατφόρμα. Αυτή η δυνατότητα δεν περιορίζεται ούτε στο δικό σας περιεχόμενο. Μπορείτε να στείλετε τροχούς που έχουν δημιουργηθεί από άλλους χρήστες, εφόσον οι λογαριασμοί τους είναι δημόσιοι. Αυτό ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων για αποθήκευση και κοινή χρήση περιεχομένου που έχει απήχηση σε εσάς.

Οφέλη από την αποστολή τροχών στον εαυτό σας

Η αποστολή τροχών στον εαυτό σας στο Instagram προσφέρει πολλά οφέλη. Πρώτον, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια προσωπική συλλογή από το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Είτε πρόκειται για αστεία βίντεο, ενημερωτικά σεμινάρια ή εντυπωσιακά γραφικά, μπορείτε να επιμεληθείτε μια βιβλιοθήκη που αντικατοπτρίζει τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας.

Δεύτερον, η αποστολή κυλίνδρων στον εαυτό σας διασφαλίζει ότι έχετε εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο που αγαπάτε, ακόμα κι αν θαφτεί στη ροή σας ή εξαφανιστεί από τη σελίδα εξερεύνησης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να μελετήσουν και να μάθουν από τις τεχνικές άλλων δημιουργών. Αποθηκεύοντας τους τροχούς στον εαυτό σας, μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτούς όποτε χρειάζεστε έμπνευση ή θέλετε να αναλύσετε συγκεκριμένες πτυχές του περιεχομένου.

Τέλος, η αποστολή τροχών στον εαυτό σας σας δίνει τη δυνατότητα να τα μοιραστείτε εύκολα με άλλους. Ίσως πέσατε πάνω σε έναν κύλινδρο που πιστεύετε ότι θα άρεσε στον φίλο σας ή θέλετε να παρουσιάσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε μια παρουσίαση ή μια ανάρτηση ιστολογίου. Με την αποστολή των κυλίνδρων στα δικά σας άμεσα μηνύματα, μπορείτε εύκολα να τα προωθήσετε σε άλλους ή να τα κατεβάσετε για χρήση εκτός σύνδεσης.

Δημιουργικοί τρόποι χρήσης απεσταλμένων τροχών

Τώρα που ξέρετε πώς να στέλνετε τροχούς στον εαυτό σας και τα οφέλη που προσφέρει, ας εξερευνήσουμε μερικούς δημιουργικούς τρόπους χρήσης αυτής της δυνατότητας:

  1. Δημιουργήστε έναν προσωπικό πίνακα διάθεσης: Εάν είστε καλλιτέχνης ή σχεδιαστής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απεσταλμένους τροχούς για να επιμεληθείτε έναν πίνακα διάθεσης για το επόμενο έργο σας. Αποθηκεύστε τροχούς που σας εμπνέουν, είτε πρόκειται για χρωματικές παλέτες, μοτίβα ή καλλιτεχνικές τεχνικές.
  2. Μοιραστείτε περιεχόμενο με την ομάδα σας: Εάν εργάζεστε σε ένα έργο συνεργασίας, η αποστολή τροχών στον εαυτό σας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε περιεχόμενο με την ομάδα σας. Μπορείτε εύκολα να προωθήσετε τους τροχούς στους συναδέλφους σας, διασφαλίζοντας ότι όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα.
  3. Σχεδιάστε τη στρατηγική περιεχομένου σας: Ως δημιουργός περιεχομένου, είναι σημαντικό να παραμένετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές. Στέλνοντας καρούλια στον εαυτό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια βιβλιοθήκη έμπνευσης που μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τη στρατηγική περιεχομένου σας και να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη.
  4. Δημιουργήστε μια επιμελημένη ροή: Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια συνεκτική και οπτικά ελκυστική ροή Instagram, η αποστολή τροχών στον εαυτό σας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιμεληθείτε περιεχόμενο που να ευθυγραμμίζεται με την αισθητική σας. Μπορείτε να μελετήσετε τους κυλίνδρους και να αναλύσετε τι τους κάνει οπτικά ελκυστικούς και, στη συνέχεια, να εφαρμόσετε αυτές τις αρχές στο δικό σας περιεχόμενο.
Στείλτε καρούλια στον εαυτό σας 2

Αντιμετώπιση προβλημάτων κοινών προβλημάτων κατά την αποστολή κυλίνδρων στον εαυτό σας

Ενώ η αποστολή τροχών στον εαυτό σας στο Instagram είναι γενικά μια ομαλή διαδικασία, μπορεί να υπάρχουν ορισμένα κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Ακολουθούν μερικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να τα ξεπεράσετε:

  1. Αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο: Εάν αντιμετωπίζετε μια αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο, η αποστολή του καρουλιού μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι σε ένα σταθερό δίκτυο Wi-Fi ή δοκιμάστε να στείλετε τον κύλινδρο όταν έχετε καλύτερη σύνδεση.
  2. Ενημερώσεις εφαρμογών: Το Instagram εκδίδει συχνά ενημερώσεις για τη βελτίωση της απόδοσης της εφαρμογής και τη διόρθωση σφαλμάτων. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποστολή τροχών στον εαυτό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής στη συσκευή σας.
  3. Ρυθμίσεις λογαριασμού: Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις του λογαριασμού σας σας επιτρέπουν να λαμβάνετε απευθείας μηνύματα από τον εαυτό σας. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και ελέγξτε τις επιλογές απορρήτου για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα από τον δικό σας λογαριασμό.

Άλλοι τρόποι αποθήκευσης και κοινής χρήσης τροχών στο Instagram

Ενώ η αποστολή τροχών στον εαυτό σας είναι ένας βολικός τρόπος αποθήκευσης και κοινής χρήσης περιεχομένου, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι που μπορείτε να εξερευνήσετε. Εδώ είναι μερικές εναλλακτικές:

  1. Αποθήκευση στις συλλογές σας: Το Instagram σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τροχούς στις συλλογές σας, οι οποίοι είναι ουσιαστικά φάκελοι όπου μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε και να οργανώσετε το αποθηκευμένο περιεχόμενό σας. Απλώς πατήστε το εικονίδιο σελιδοδείκτη κάτω από τον κύλινδρο και επιλέξτε τη συλλογή στην οποία θέλετε να την αποθηκεύσετε.
  2. Μοιραστείτε την ιστορία σας: Αν θέλετε να μοιραστείτε έναν κύλινδρο με τους ακόλουθούς σας, μπορείτε να το κάνετε αναρτώντας το στην ιστορία σας στο Instagram. Πατήστε στο χάρτινο εικονίδιο του αεροπλάνου κάτω από τον κύλινδρο και επιλέξτε την επιλογή "Προσθήκη ανάρτησης στην ιστορία σας".
  3. Λήψη του τροχού: Εάν θέλετε να έχετε ένα τοπικό αντίγραφο του καρούλι στη συσκευή σας, μπορείτε να το κατεβάσετε. Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές και ιστότοποι τρίτων που σας επιτρέπουν να κάνετε λήψη βίντεο Instagram. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές τρίτων και βεβαιωθείτε ότι είναι αξιόπιστες και ασφαλείς.

συμπέρασμα

Η αποστολή τροχών στον εαυτό σας στο Instagram είναι μια ισχυρή δυνατότητα που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με ευκολία. Είτε θέλετε να επιμεληθείτε μια βιβλιοθήκη έμπνευσης, να μοιραστείτε περιεχόμενο με την ομάδα σας ή να σχεδιάσετε τη στρατηγική περιεχομένου σας, αυτή η δυνατότητα σας καλύπτει. Με τον οδηγό βήμα προς βήμα και τις συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων που παρέχονται σε αυτό το άρθρο, θα στέλνετε καρούλια στον εαυτό σας σαν επαγγελματίας σε χρόνο μηδέν. Συνεχίστε λοιπόν, δοκιμάστε το και ξεκλειδώστε πλήρως τις δυνατότητες της δυνατότητας κυλίνδρων του Instagram. Καλή κοινή χρήση!

Ναι, μπορείτε να στείλετε ένα καρούλι στον εαυτό σας στο Instagram ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στο προφίλ σας.
  2. Βρείτε τον κύλινδρο που θέλετε να στείλετε στον εαυτό σας.
  3. Πατήστε στον κύλινδρο για να τον ανοίξετε.
  4. Κάτω από τον κύλινδρο, πατήστε το χάρτινο εικονίδιο του αεροπλάνου (το κουμπί κοινής χρήσης).
  5. Στην ενότητα "Αποστολή σε", επιλέξτε "Κοινή χρήση στην ιστορία σας".
  6. Πατήστε "Αποστολή" και ο κύλινδρος θα σταλεί στη δική σας ιστορία.
  7. Μόλις μπει στην ιστορία σας, μπορείτε να το δείτε αργότερα ανά πάσα στιγμή.

Από την τελευταία ενημέρωση, το Instagram δεν διαθέτει άμεση δυνατότητα αποθήκευσης κυλίνδρων στο ρολό της κάμερας του τηλεφώνου σας. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων ή λειτουργίες εγγραφής οθόνης στη συσκευή σας για να τραβήξετε τον κύλινδρο και να τον αποθηκεύσετε στο τηλέφωνό σας.

Προς το παρόν, το Instagram δεν διαθέτει μια λειτουργία που να σας επιτρέπει να στέλνετε έναν κύλινδρο σε κάποιον άλλο και στον εαυτό σας ταυτόχρονα. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τον κύλινδρο για τον εαυτό σας, μπορείτε να το στείλετε στη δική σας ιστορία και στη συνέχεια να το μοιραστείτε με άλλους από την ιστορία σας.